ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود
سرخط خبرها

دیدار جانشین فرمانده فراجا با سران طوایف و متنفذین خراسان‌رضوی| سردار رضایی: اجازه فتنه‌گری به دشمنان نمی‌دهیم

  • کد خبر: ۱۶۹۴۳۳
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۷
دیدار جانشین فرمانده فراجا با سران طوایف و متنفذین خراسان‌رضوی| سردار رضایی: اجازه فتنه‌گری به دشمنان نمی‌دهیم
جانشین فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه قدرت واقعی ما قدرت نرم، اعتقاد و ایمان ماست، گفت: ما مکلفیم به عنوان مرزبان، دغدغه مرزنشینان را به گوش مسئولان برسانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار قاسم رضایی در دیدار با مرزنشینان و سران طوایف و متنفذین استان خراسان‌رضوی و استان‌های همجوار با کشور افغانستان ضمن خیرمقدم به سرآمدان حفظ نظام انقلاب اسلامی و مرزبانان اصلی کشور و انقلاب گفت: خدا را شاکریم که توفیق شد با شما عزیزان، هم نفس و هم صحبت باشیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی افزود: هماهنگی ها، همدلی‌ها و ابراز محبت شما مرزنشینان بار ما را سنگین کرد و از خدا کمک و مدد می‌خواهیم که بتوانیم به‌درستی به‌وظایف خود عمل کنیم. اگر امروز این منطقه امن است، به واسطه نگاه شماست که خود حافظ مرز‌ها هستید و خود را مرزبان دانستن قدرت ملی و نقطه قوت ماست.

سردار رضایی افزود: این نگاه و گفتمان شما از عمق وجود است و قابل لمس و اطمینان‌بخش برای نیرو‌های ما در مرزبانی هستید و آن‌ها به‌عقبه‌ای مانند شما دلگرم هستند و خوشبختانه در اقصی نقاط کشور این ارتباط وجود دارد.

جانشین فرمانده کل انتظامی افزود: حضور شما برای خودی این پیام را دارد که باید این وحدت و انسجام حفظ و ارتقاء یابد و برای دشمن این پیام را دارد که هیچ‌گاه نمی‌تواند این وحدت را بشکند چراکه شما صاحبان انقلاب و نظام هستید. مهمترین ویژگی شما عزیزان این است که به‌دنبال نقاط ضعف نیستید و این یک خصلت خداپسندانه است. مردم ما وطن‌دوست، دین‌دوست و حراست‌کننده از وطن خود هستند؛ افسران ما نیز مردم‌دار، مردم‌دوست، شجاع و از خود گذشته‌اند.

سردار رضایی با بیان اینکه قدرت واقعی ما قدرت نرم، اعتقاد و ایمان ماست و قطعا این امر ما را در رسیدن به اهداف خود موفق خواهد کرد، افزود: باید در کنار هم امنیت را حفظ و ارتقاء دهیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی قدرت اسلامی و جمهوری اسلامی ایران را مبتنی بر احکام اسلامی دانست و گفت: روح حاکم بر دفاع مقدس همچنان جاری و ساری در انتظامی است و اجازه تعدی به هیچ فرد، سازمان یا کشوری را نخواهد داد و ایران ما شکست‌ناپذیر است.

سردار رضایی با بیان اینکه سربازان با غیرت و کاردانی از دستاورد‌های انقلاب دفاع می‌کنند، گفت: همواره استکبار به‌دنبال ایجاد تفرقه و ناامنی بوده که خوشبختانه ناکام مانده است.

وی با تاکید بر اینکه طرح‌های هشدار دهنده آمادگی انتظامی در حوزه‌های شهری روستایی و مرزی دنبال شود، اظهار داشت: ما مکلفیم به عنوان مرزبان، دغدغه مرزنشینان را به گوش مسئولان برسانیم و در کنار شما همفکر، همکار و همدرد شما باشیم. نباید اجازه فتنه‌گری به فتنه گر و دشمنان داد و بدانیم که باید روزی در محضر و درگاه الهی پاسخگوی رفتار خود باشیم و دعا کنید عاقبت به خیر شویم.

جانشین فرمانده کل انتظامی در پایان از  حضور مرزنشینان و سران طوایف و منتفذین در این نشست قدردانی کرد و افزود: از خداوند برای همه کشور‌های مورد ظلم قرار گرفته از جمله افغانستان طلب آرامش و امنیت داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->